Θήκη Κινητού - etuo Glossy Hard Case - Γεωμετρική Συλλογή - Αφηρημένα Τρίγωνα (465897)

Τιμή: 16,90 €
Διαθεσιμότητα > 10 ποσότητα  
Αποστολή σε 3-4 εργάσιμες  
Έξοδα Αποστολής από 3,90 €  
Επιστροφές εντός 30 ημερών  

etuo Glossy Hard Case - ασφάλεια και διακόσμηση για το τηλέφωνό σας.

Οι κομψές θήκες από τη σειρά Etuo Glossy Hard Case είναι θωρακισμένες θήκες κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από πλαστικό. Είναι μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις των κομψών αξεσουάρ, επειδή χρησιμοποιούν μοντέρνα γραφικά μοτίβα και λάμπουν αποτελεσματικά χάρη στο ανώτερο στρώμα με τη μορφή ενός διαφανούς αλουμινίου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια θηκών, για παράδειγμα μοτίβα εμπνευσμένα από τμήματα ορυκτών, ζώων και abstract γραφικών. Ένα τέτοιο gadget τραβάει αμέσως το μάτι, κάνοντας το τηλέφωνο λαμπερό. Είναι σημαντικό ότι η εκτύπωση βρίσκεται στην κάτω πλευρά του φύλλου, έτσι δεν μπορεί να τρίβεται ή να γρατζουνίζεται.

Οι θήκες Etuo Glossy Hard Case διακρίνονται κυρίως από:

  • υψηλή αισθητική κατασκευής με βάση τα πιο μοντέρνα μοτίβα,
  • προεξέχοντα, παχιά άκρα,
  • μια ανθεκτική και καλά προστατευόμενη εκτύπωση,
  • άκαμπτη, συμπαγής κατασκευή από πλαστικό,
  • ένα φινίρισμα που λάμπει στο φως,
  • πρακτικές περικοπές για εξωτερικά εξαρτήματα τηλεφώνου.

Ποιες προστατευτικές ιδιότητες εγγυάται το etuo Glossy Hard Case;

Μια σταθερή θήκη τηλεφώνου είναι ένα απαραίτητο προστατευτικό αξεσουάρ. Αξίζει να επιλέξετε, ιδίως θωρακισμένες θήκες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια συμπαγή δομή και πρόσθετες ενισχύσεις. Παρόλο που οι θήκες εξώφυλλα της σειράς etuo Glossy Hard Case είναι απολύτως αισθητικές και πολύ ανθεκτικές.

Προστατεύουν το πραγματικό περίβλημα smartphone από γρατσουνιές, γδαρσίματα και βαθουλώματα. Επειδή η θήκη έχει πυκνά άκρα, αποτρέπει την άμεση επαφή της οθόνης του τηλεφώνου με το έδαφος όταν το smartphone πέφτει σε επίπεδη επιφάνεια. Το άκαμπτο σώμα της θήκης μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο κάμψης ή σπασίματος του τηλεφώνου υπό πίεση.

Για ποιον είναι κατάλληλο το γυαλιστερό σκληρό περίβλημα;

Η σειρά etuo Glossy Hard Case είναι η τέλεια λύση για τους χρήστες smartphone που εκτιμούν τόσο την αισθητική του αξεσουάρ όσο και την αξιοπιστία του στην προστασία του τηλεφώνου. Επιλέγοντας ένα κάλυμμα σε ένα από τα πολλά αισθητικά σχέδια, μπορείτε να εξατομικεύσετε και να διακοσμήσετε το smartphone σας. Ταυτόχρονα, αυτή η θήκη τηλεφώνου είναι πολύ πιο συμπαγής από μια τυπική θήκη σιλικόνης. Λόγω του ενισχυμένου σώματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από άτομα με μικρά παιδιά, να εργάζονται σε επικίνδυνες συνθήκες ή να ασκούν σπορ με τηλέφωνο.

*Κάθε γυαλιστερή θήκη καλύπτεται στο πίσω μέρος με προστατευτική μεμβράνη για τη μεταφορά.  Πληροφορίες κατασκευαστή