Θήκη Κινητού - etuo Design Case - PasteLove - Floral Case - μαύρος (479866)

Τιμή: 12,90 €
Επιλέξτε χρώμα:
Διαθεσιμότητα > 10 ποσότητα  
Αποστολή σε 3-4 εργάσιμες  
Έξοδα Αποστολής από 3,90 €  
Επιστροφές εντός 30 ημερών  

etuo Design Case - ένα ελαφρύ προστατευτικό κάλυμμα με μοντέρνα, ανεξίτηλη εκτύπωση.

Η συλλογή etuo Design Case είναι μια ελαφριά θήκη smartphone κατασκευασμένη από εύκαμπτο υλικό TPU. Η σκληρυμένη σιλικόνη προστατεύει τέλεια το τηλέφωνο από πιθανές μηχανικές βλάβες, ενώ είναι αρκετά ελαστική ώστε να μην πιέζει το smartphone ή να γλιστρήσει. Η συλλογή Design Case χαρακτηρίζεται από μια ευρεία γκάμα εκτυπώσεων σχεδιαστών, μεταξύ των οποίων ο καθένας μπορεί να βρει το τέλειο μοτίβο για τον εαυτό του. Μπορείτε να επιλέξετε, μεταξύ άλλων μάρμαρο, λουλούδια, λαϊκά, vintage ή με εμπνευσμένες επιγραφές.

Επιπλέον, οι θήκες τηλεφώνου από τη σειρά etuo Design Case διακρίνονται επίσης από:

  • διαφανείς άκρες,
  • ανεξίτηλες εκτυπώσεις,
  • άμεση πρόσβαση στην πρίζα του φορτιστή,
  • προεξέχουσες πλευρές για την προστασία της οθόνης,
  • ελαφρότητα και ευελιξία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Etuo Design Case;

Κάθε θήκη από τη σειρά etuo Design Case προστατεύει το πίσω μέρος και τις πλευρές της θήκης smartphone. Ταιριάζουμε τη θήκη με ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι το προστατευτικό δεν είναι μόνο συμβατό με το τηλέφωνο όσον αφορά τις διαστάσεις, αλλά περιλαμβάνει επίσης τις απαραίτητες εγκοπές για την πίσω κάμερα, τα κουμπιά και τις συνδέσεις του. Η ανεξίτηλη εκτύπωση εγγυάται ότι ακόμη και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης, η θήκη θα φαίνεται τόσο αισθητική όσο ήταν την ημέρα της αγοράς.

Λόγω των ελαφρώς παχιών άκρων του περιβλήματος, υπάρχει μικρότερος κίνδυνος ζημιάς στην οθόνη του τηλεφώνου. Όταν πέφτει σε επίπεδη επιφάνεια, η οθόνη δεν έχει άμεση επαφή με το έδαφος.

Γιατί η θήκη smartphone είναι αναντικατάστατο αξεσουάρ;

Ανεξάρτητα από το μοντέλο smartphone που έχετε, αξίζει να χρησιμοποιήσετε μια προστατευτική θήκη. Ένα συμπαγές περίβλημα από ανθεκτικό υλικό εγγυάται αποτελεσματική προστασία από πολλές πιθανές ζημιές μηχανικής φύσης. Το προστατευτικό τηλεφώνου αποτρέπει το σχηματισμό γρατζουνιών στο κατάλληλο περίβλημα smartphone.

Το κάλυμμα έχει επίσης ένα επιπλέον στρώμα που απορροφά σταγόνες και κρούσεις, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών σε ευαίσθητα εξαρτήματα μέσα στο τηλέφωνο. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι μια θήκη τηλεφώνου υψηλής ποιότητας αποτελεί διακόσμηση για τη συσκευή και ευκαιρία για εξατομίκευση του smartphone σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια θήκη με μια εκτύπωση που αναφέρεται, για παράδειγμα, στα χόμπι, τα ενδιαφέροντα ή την κοσμοθεωρία σας.  Πληροφορίες κατασκευαστή