Τι να κάνετε όταν το τηλέφωνο δεν εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις;

Ορισμένοι χρήστες τηλεφώνων Android αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της μη ενεργοποίησης της οθόνης smartphone κατά την εισερχόμενη κλήση. Το τηλέφωνο επίσης δεν σηματοδοτεί την κλήση ακουστικά. Ο χρήστης μπορεί να μάθει για τη σύνδεση μόνο αφού ξεκλειδώσει το smartphone και μερικές φορές χρειάζεται ακόμη και να ανοίξει την εφαρμογή κλήσης. Πώς μπορείτε να διορθώσετε ένα τέτοιο σφάλμα στη συσκευή;

Ποια είναι η αιτία που το τηλέφωνο δεν εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις;

Το πρόβλημα της μη σηματοδότησης εισερχόμενων κλήσεων αφορά τηλέφωνα Android, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας Xiaomi. Οι αιτίες και οι λύσεις για αυτήν την ανωμαλία ποικίλλουν ανάλογα με την παραγωγή της συσκευής. Συνήθως αφορούν, για παράδειγμα, ελαττωματικές ενημερώσεις, λήψη εφαρμογών που παρεμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής «Τηλέφωνο» ή τυχαία αλλαγή ρυθμίσεων από τον χρήστη smartphone.

Οι οδηγίες για την επαναφορά του σήματος εισερχόμενων κλήσεων ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικές για smartphone παλαιότερης και νεότερης γενιάς. Οι μεγαλύτερες διαφορές μπορούν να παρατηρηθούν σε smartphone με λειτουργικό σύστημα Android πριν από την έκδοση Pie και σε τηλέφωνα με Android 10. Ορισμένες ρυθμίσεις ενδέχεται επίσης να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη διεπαφή που χρησιμοποιείται σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο τηλεφώνου. Συνήθως, όμως, η λειτουργία είναι πολύ παρόμοια και μόνο τα ονόματα συγκεκριμένων επιλογών στις ρυθμίσεις διαφέρουν.

Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων - πώς να ενεργοποιήσετε την εμφάνισή τους στο τηλέφωνο;

1. Τι να κάνετε όταν το τηλέφωνο δεν εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις;

Για να εμφανιστούν οι εισερχόμενες κλήσεις, πρέπει να εκχωρήσετε στην εφαρμογή "Τηλέφωνο" τα απαραίτητα δικαιώματα για να σας ειδοποιήσει για μια εισερχόμενη κλήση. Εάν έχετε smartphone με λειτουργικό σύστημα Android και δεν εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Για το σκοπό αυτό:

•   μεταβείτε στις κύριες ρυθμίσεις τηλεφώνου,

•   ανοίξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής,

•   βρείτε την εφαρμογή "Τηλέφωνο" στη λίστα,

•   επιλέξτε την εφαρμογή "Τηλέφωνο" και μεταβείτε στις πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή (για παράδειγμα, υποδεικνύεται με πεζό "i" στη γωνία της οθόνης),

•   επιλέξτε την επιλογή "Ειδοποιήσεις εφαρμογής",

•   αλλαγή της προτεραιότητας των εισερχόμενων κλήσεων σε επείγουσες, που σηματοδοτούνται με ήχο, δόνηση και ειδοποίηση στην οθόνη του smartphone,

•   βεβαιωθείτε ότι οι νέες ρυθμίσεις έχουν εγκριθεί.

Δεν μπορώ να απαντήσω σε εισερχόμενες κλήσεις σε τηλέφωνα με Android Pie, Android 10 ή νεότερη έκδοση - τι να κάνω;

Η διόρθωση των εισερχόμενων κλήσεων που δεν εμφανίζονται σε τηλέφωνο Android 10 είναι παρόμοια με τις προηγούμενες εκδόσεις αυτού του λειτουργικού συστήματος. Οι κάτοχοι τηλεφώνων Android 9.0 Pie και Android 10 ή νεότερης έκδοσης θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

•   βρείτε την εφαρμογή "Τηλέφωνο" στις ρυθμίσεις της εφαρμογής,

•   μεταβείτε στις πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή,

•   επιλέξτε την επιλογή "Ειδοποιήσεις",

•   επιλέξτε "εισερχόμενες κλήσεις" στη λίστα,

•   σε μια ξεχωριστή καρτέλα με πληροφορίες για την εφαρμογή, ορίστε την προτεραιότητα των ειδοποιήσεων σε επείγουσες και επισημάνετε τη σηματοδότηση της σύνδεσης με ήχο και μια ειδοποίηση στην οθόνη.

Ελπίζουμε ότι έχετε λύσει το πρόβλημα με τον οδηγό μας και τώρα μπορείτε να απαντάτε στις εισερχόμενες κλήσεις. Ωστόσο, εάν το τηλέφωνό σας εξακολουθεί να μην εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις, μεταβείτε στις εγκαταστάσεις του παρόχου σας ή σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Δεν μπορεί να λυθεί κάθε πρόβλημα με το τηλέφωνο από μόνο του, μερικές φορές προκύπτει από πιο περίπλοκα προβλήματα. Θυμηθείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του τηλεφώνου σας πριν το παραδώσετε για επισκευή. 

Θήκες Κινητών ελέγξτε τα

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.60 / 5.0 (12)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.