Τι να κάνετε όταν οι εφαρμογές του τηλεφώνου κλείνουν μόνες τους;

Οι χρήστες smartphone αντιμετωπίζουν συχνά το πρόβλημα της αυτόματης απενεργοποίησης εφαρμογών. Ποιες είναι οι αιτίες αυτών των σφαλμάτων και ποιες λύσεις πρέπει να εφαρμοστούν για να απαλλαγούμε από την αποτυχία; Θα το μάθετε από τη σημερινή ανάρτηση.

Οι λόγοι για τον αυτόματο τερματισμό της εφαρμογής:

1. Τι να κάνετε όταν οι εφαρμογές του τηλεφώνου κλείνουν μόνες τους;

1. Προβλήματα κινητής τηλεφωνίας - Οι εφαρμογές συχνά βασίζονται στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως εάν το δίκτυό σας Wi-Fi είναι ασταθές, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα.

2. Σφάλματα στην εφαρμογή - εάν παρουσιαστεί σφάλμα στην εφαρμογή, μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε αυτόματα το πρόγραμμα για να το επιλύσετε. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες, καθώς οι προγραμματιστές αυτών των ενημερώσεων περιλαμβάνουν διορθώσεις και ενημερώσεις κώδικα για την αποφυγή σφαλμάτων.

3. Υπερβολικό φορτίο στον επεξεργαστή και λανθασμένη κατανάλωση μνήμης - αυτό το πρόβλημα συνήθως επηρεάζει πιο προχωρημένους χρήστες smartphone που εγκαθιστούν πολλές εφαρμογές στη συσκευή τους. Ως αποτέλεσμα, αυτό συχνά οδηγεί σε αστάθεια λογισμικού και σφάλματα εφαρμογής.

Λύσεις στο πρόβλημα του αυθόρμητου κλεισίματος της εφαρμογής:

1. Ενημερώστε την εφαρμογή που απενεργοποιείται - ανοίξτε την εφαρμογή Play Store, εισαγάγετε το εικονίδιο με τις τρεις γραμμές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις". Επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να ενημερώσετε ή επιλέξτε Αυτόματη ενημέρωση όλων των εφαρμογών.

2. Απελευθερώστε τη μνήμη στο τηλέφωνό σας - ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών γεμίζει το χώρο στο smartphone σας. Εάν ο χώρος στη συσκευή σας εξαντλείται, αφαιρέστε εφαρμογές που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο πρόγραμμα Play Store, μπορούμε να ταξινομήσουμε τα προγράμματα ανάλογα με την ώρα τελευταίας χρήσης. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Play Store, επιλέξτε "Οι εφαρμογές μου" και κάντε κλικ στο "Εγκαταστάθηκαν". Εκεί, στο πάνω μέρος της διεπαφής, θα βρούμε το φίλτρο «Πρόσφατα χρησιμοποιημένο», το οποίο θα μας επιτρέψει να διαχωρίσουμε τις απαραίτητες εφαρμογές από τις περιττές.

3. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής - εκκαθαρίστε περιοδικά την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα εφαρμογής που συσσωρεύονται στο τηλέφωνό μας. Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" του τηλεφώνου και ανοίξτε την καρτέλα "Εφαρμογές". Από τη λίστα με τα διαθέσιμα προγράμματα, βρείτε και κάντε κλικ στην εφαρμογή που απενεργοποιείται μόνη της. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη λειτουργία "Μνήμη" και βρείτε την επιλογή "Εκκαθάριση δεδομένων" και "Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης".

Θήκες Κινητών ελέγξτε τα

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.50 / 5.0 (10)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.