Τα emoticon δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνό Android. Τι κάνω?

Τα emoji έχουν αναμφίβολα αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας μας και έχουν γίνει πρακτικά υποχρεωτικό χαρακτηριστικό στα smartphone.Ένα τηλέφωνο που δεν διαβάζει εικονογράμματα είναι μια ημιτελής συσκευή. Επομένως, προτείνουμε τι να κάνετε όταν το smartphone δεν εμφανίζει εικονίδια emoticon.

Βήμα 1. Ελέγξτε εάν η συσκευή σας δεν διαβάζει emoji

Εάν βλέπετε τετράγωνα στο SMS σας αντί για χαμογελαστό πρόσωπο, η συσκευή σας πιθανότατα να μην υποστηρίζει emoji. Για να είστε σίγουροι, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και πληκτρολογήστε "emoji" στο Google. Εάν βλέπετε τετράγωνα αντί για smilies στα αποτελέσματα αναζήτησης, η συσκευή σας σίγουρα δεν διαθέτει αυτή τη δυνατότητα.

Βήμα 2. Ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο emoji

Τα emoticon δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνό Android. Τι κάνω?

Είναι πιθανό η συσκευή σας να υποστηρίζει emoji, αλλά το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο που έχει επιλεγεί στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δεν τα διαβάζει. Για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο στο τηλέφωνό σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >> Σύστημα >> Γλώσσα και εισαγωγή >> Προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο και επιλέξτε ένα διαφορετικό πληκτρολόγιο από τα διαθέσιμα.

Βήμα 3. Αποκτήστε ένα πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή από το εξωτερικό

Τα emoticon δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνό Android. Τι κάνω?

Εάν αποδειχθεί ότι κανένα από τα εγκατεστημένα πληκτρολόγια στο smartphone δεν υποστηρίζει emoji, μένει να κατεβάσουμε ένα πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή από το δίκτυο. Τα πιο αποδεδειγμένα προγράμματα είναι το Google Keyboard, το Swype Keyboard και το Swiftkey.

Θήκες Κινητών elenxte ta
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.