CHRISTMAS SALE Έκπτωση έως και -50% | δείτε περισσότερα »

Ρυθμίσεις Messenger - πού βρίσκονται και πώς να τις αλλάξετε;

Η εφαρμογή Messenger εξελίσσεται συνεχώς, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει ορισμένους χρήστες να βρουν τις ρυθμίσεις της. Είναι καλό να γνωρίζετε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του Messenger για να προσαρμόσετε τις επιλογές απορρήτου, ασφάλειας και ειδοποιήσεων στις μεμονωμένες προτιμήσεις. Οι ρυθμίσεις του Messenger είναι πολύ εκτενείς και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να αποφευχθεί η παραβίαση του λογαριασμού σας ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Πώς να βρείτε τις ρυθμίσεις του Messenger;

Ρυθμίσεις Messenger - πού βρίσκονται και πώς να τις αλλάξετε;

Μετά το άνοιγμα του Messenger, οι περισσότεροι χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την εφαρμογή μπορεί να αναρωτηθούν πού βρίσκονται οι ρυθμίσεις. Η κύρια οθόνη της εφαρμογής δεν προτείνει με κανέναν τρόπο τη θέση των ρυθμίσεων. Για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του Messenger στο τηλέφωνό σας, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας που εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής. Δίπλα υπάρχει η επιγραφή «Chats». Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με έναν αριθμό ρυθμίσεων για να διαλέξετε. Μετά την αποκάλυψη του μυστηρίου της θέσης των ρυθμίσεων, ο τρόπος αλλαγής των ρυθμίσεων του Messenger είναι μια πολύ πιο απλή εργασία.

Ποιες ρυθμίσεις Messenger είναι διαθέσιμες στον χρήστη;

Τώρα που ξέρουμε πώς να βρίσκουμε τις ρυθμίσεις του Messenger, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στις κατηγορίες τους. Κατά την περιήγηση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής από πάνω προς τα κάτω, υπάρχει ένας αριθμός διαφορετικών επιλογών για να διαλέξετε. Το πρώτο είναι να ρυθμίσετε το Messenger ανοιχτό ή σκούρο. Μπορείτε να το αλλάξετε γρήγορα πατώντας το εικονίδιο του ρυθμιστικού δίπλα του. Η σκοτεινή λειτουργία είναι ιδανική για άτομα με κουρασμένα μάτια, ενώ η λειτουργία φωτός είναι ελαφρώς πιο ευανάγνωστη. Μέσω των κύριων ρυθμίσεων του Messenger, μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τον λογαριασμό στην εφαρμογή σε άλλον. Αυτή είναι μια χρήσιμη επιλογή, για παράδειγμα για γρήγορη εναλλαγή από ιδιωτικό λογαριασμό σε λογαριασμό εργασίας. Παρακάτω, υπάρχει επίσης ο φάκελος άλλος και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, όπου μπορούν να καταλήξουν μηνύματα από άτομα που δεν είναι φίλοι.

Ένα σημαντικό στοιχείο των ρυθμίσεων του Messenger είναι η κατάσταση δραστηριότητας. Το ερώτημα επιλογής είναι αν θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας για το ότι είναι online. Αν δεν μας αρέσει, μπορούμε να αποεπιλέξουμε αυτήν την επιλογή. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ταυτόχρονα δεν θα μπορούμε να δούμε αν οι φίλοι μας είναι online. Κάτω από την ενεργή κατάσταση, έχουμε πρόσβαση για αλλαγή του ονόματος χρήστη - το τέλος της διεύθυνσης URL που αντιστοιχεί στον λογαριασμό μας στο Facebook.

Ρυθμίσεις Messenger - απόρρητο

Μια σημαντική κατηγορία ρυθμίσεων Messenger είναι οι ρυθμίσεις απορρήτου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας εισάγοντας τα δεδομένα μιας αξιόπιστης συσκευής που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Σε αυτήν την ενότητα των ρυθμίσεων, έχουμε επίσης πρόσβαση στη λίστα των αποκλεισμένων λογαριασμών: μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε επιλεγμένους χρήστες ή να προσθέσουμε νέους στη λίστα. Μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου στην εφαρμογή Messenger, μπορούμε να προσδιορίσουμε τους επιθυμητούς παραλήπτες των σχέσεων που δημιουργήθηκαν: όλοι, μόνο φίλοι ή επιλεγμένοι μέσω προσαρμοσμένων ρυθμίσεων εμφάνισης. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αποκρύψετε σχέσεις από συγκεκριμένα, επιλεγμένα άτομα. Μπορούμε να διαχειριζόμαστε την εμφάνιση των ιστοριών άλλων ανθρώπων κλείνοντας ιστορίες από χρήστες του Messenger που δεν θέλουμε να βλέπουμε.

Πώς να αλλάξετε τον ήχο του Messenger - Ήχοι και ειδοποιήσεις του Messenger

Για πολλούς χρήστες του Messenger, μια πολύτιμη επιλογή μπορεί να είναι η δυνατότητα αλλαγής ειδοποιήσεων και ήχων στην εφαρμογή. Μέσω των ρυθμίσεων του Messenger, μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως τις ειδοποιήσεις και τους ήχους, αν και αυτή είναι μόνο μια επιλογή χρόνου που λειτουργεί για τουλάχιστον 15 λεπτά και το πολύ 24 ώρες. Η μεγαλύτερη απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων ισχύει μόνο για μεμονωμένες συνομιλίες. Πατώντας τα ρυθμιστικά, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την προεπισκόπηση ειδοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων για μηνύματα που αποστέλλονται σε δημόσιο λογαριασμό. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης για ειδοποιήσεις.

Όταν χρησιμοποιείτε το Messenger, δεν χρειάζεται να τηρείτε τους τυπικούς ήχους ειδοποιήσεων - υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών. Στις ρυθμίσεις του Messenger, μπορείτε να ορίσετε έναν από τους πολλούς ήχους μηνυμάτων και ήχους κλήσης, προσαρμόζοντάς τους στις προτιμήσεις σας. Ομοίως, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε εντελώς τη δόνηση του τηλεφώνου στις ειδοποιήσεις και τους ήχους εφαρμογών (για παράδειγμα, κατά την πληκτρολόγηση).

Πώς να αλλάξετε τον ήχο του Messenger; Ανοίξτε την καρτέλα "Ειδοποιήσεις" (αυτές είναι ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα και κλήσεις). Για να αλλάξετε τον ήχο του μηνύματος στο Messenger, επιλέξτε "Ήχος κλήσης" Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με μια λίστα ήχων από το τηλέφωνό μας. Μπορούμε λοιπόν να επιλέξουμε έναν από τους ήχους που είναι προεγκατεστημένος στο smartphone μας.

Έχουμε επίσης την επιλογή να αλλάξουμε τον ήχο της φωνητικής σύνδεσης στο Messenger. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε την επιλογή "Δωρεάν ήχος κλήσης". Αν δεν μας ενοχλούν οι προεγκατεστημένοι ήχοι στο smartphone μας, μπορούμε να κατεβάσουμε διαφορετικό ήχο (π.χ. σε μορφή mp3) και να τον αποθηκεύσουμε στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (κατάλογος «Rightones»). Στη συνέχεια θα εμφανιστεί στη λίστα ήχων κλήσης.

Πρόσθετες ρυθμίσεις Messenger που πρέπει να γνωρίζετε

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αποθήκευση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στις ρυθμίσεις του Messenger. Στη συνέχεια, τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν κατεβαίνουν αυτόματα, αλλά μόνο με ένα κλικ. Μέσω μιας ξεχωριστής κατηγορίας ρυθμίσεων SMS, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εμφάνιση μηνυμάτων SMS από το τηλέφωνο στο Messenger. Ομοίως, μπορείτε να διαμορφώσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας με την εφαρμογή. Εάν δεν θέλετε να χάσετε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την κάμερα στο Messenger, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη αποθήκευση τους. Είναι ακόμη δυνατό να αλλάξετε το χρώμα της επιφάνειας των εικονιδίων emoji. Για πολλούς, μια σημαντική επιλογή μπορεί να είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης των φυσαλίδων συνομιλίας που εμφανίζονται στην οθόνη του τηλεφώνου.

Το Messenger σάς δίνει επίσης πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Facebook. Ωστόσο, αυτό απαιτεί σύνδεση όχι μόνο στην εφαρμογή Messenger, αλλά και στο Facebook. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία: όνομα και επώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας. Υπάρχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις ασφαλείας, όπου υπάρχουν πληροφορίες για τις συσκευές από τις οποίες συνδεόμαστε. Μπορούμε να αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης εκεί και να ορίσουμε μια εξουσιοδότηση σύνδεσης δύο παραγόντων.

Θήκες Κινητών elenxte ta
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.60 / 5.0 (12)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.