Πού είναι το πρόχειρο στο τηλέφωνο;

Το πρόχειρο είναι ένα στοιχείο της μνήμης RAM και ένα χρήσιμο εργαλείο που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε κείμενο και δεδομένα στη μνήμη του τηλεφώνου. Χάρη σε αυτό, μπορούμε γρήγορα και εύκολα να αντιγράψουμε οποιοδήποτε κείμενο από το πρόγραμμα περιήγησης ή μήνυμα και να το επικολλήσουμε στο επιλεγμένο πεδίο. Πώς να βρείτε το πρόχειρο στο τηλέφωνο; Που είναι? Συμβουλεύουμε!

Πώς μπορώ να αντιγράψω και να επικολλήσω κείμενο;

1. Πού είναι το πρόχειρο στο τηλέφωνο;

Για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κείμενο σε ένα επιλεγμένο παράθυρο, δεν χρειάζεται πραγματικά να γνωρίζετε πού βρίσκεται το πρόχειρο. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα με τη σειρά:

1. Κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το κείμενο στην οθόνη για να επιλέξετε το επιλεγμένο τμήμα,

2.Όταν εμφανίζονται οι ενδείξεις, σύρετέ τις για να επιλέξετε το κείμενο

3.Επιλέξτε την επιλογή «Αντιγραφή»,

4.πατήστε το πεδίο όπου θέλετε να επικολλήσετε το κείμενο (π.χ. γραμμή διευθύνσεων, παράθυρο μηνυμάτων),

5. Επιλέξτε την επιλογή «Επικόλληση».

Πώς μπορώ να βρω το πρόχειρο στο τηλέφωνό μου;

2. Πού είναι το πρόχειρο στο τηλέφωνο;

Ωστόσο, εάν κάποιος είναι περίεργος για το πώς να φτάσει στο πρόχειρο, μπορεί να γίνει ανοίγοντας το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πατήστε στο πεδίο κειμένου. Στη συνέχεια, στο πληκτρολόγιο SwiftKey, κάντε κλικ στο "+" στην αριστερή πλευρά και επιλέξτε το εικονίδιο του προχείρου (σημειωματάριο). Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόχειρο SwiftKey από τις Ρυθμίσεις. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >> Σύστημα >> Γλώσσα και εισαγωγή >> Πληκτρολόγιο SwiftKey >> Πληκτρολόγηση >> Πρόχειρο.

Αν χρησιμοποιήσουμε το πληκτρολόγιο Gboard, το θέμα είναι επίσης απλό. Απλώς πατήστε στο πεδίο κειμένου και θα δείτε αμέσως το εικονίδιο του σημειωματάριου στο πληκτρολόγιο.

Το μειονέκτημα στο πρόχειρο του πληκτρολογίου είναι ότι αποθηκεύει περιεχόμενο μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, το Gboard κρατά μόνο τις τελευταίες πέντε καταχωρίσεις και το SwiftKey μόνο μία.

3. Πού είναι το πρόχειρο στο τηλέφωνο;

Ελπίζουμε ότι χάρη στις οδηγίες μας μπορέσατε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το κείμενο στο νέο πεδίο κειμένου και να βρείτε το πρόχειρο στο τηλέφωνό σας. 

Θήκες Κινητών ελέγξτε τα

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.60 / 5.0 (12)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.