Πώς να μεταφέρετε αριθμούς από το τηλέφωνο στην κάρτα SIM;

Η αποθήκευση αριθμών στην κάρτα SIM είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε τις επαφές σας ασφαλείς όταν κάνετε εναλλαγή από το παλιό σας τηλέφωνο στο νέο. Πώς να το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά; συμβουλεύουμε!

Αποθήκευση επαφών στην κάρτα SIM (Android)

1. Πώς να μεταφέρετε αριθμούς από το τηλέφωνο στην κάρτα SIM;

Για να μεταφέρετε αριθμούς από το τηλέφωνο στην κάρτα SIM, απλώς ανοίξτε τις Επαφές και, στη συνέχεια, βρείτε την καρτέλα "Εισαγωγή / Εξαγωγή" >> "Εξαγωγή σε SIM" στις επιλογές. Για να ανεβάσουμε αριθμούς σε νέο τηλέφωνο, η λειτουργία θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο, με τη διαφορά ότι στο τελευταίο βήμα θα πρέπει να επιλέξουμε τη λειτουργία «Εισαγωγή σε SIM».

Ωστόσο, η εξαγωγή και η εισαγωγή αριθμών SIM δεν είναι ο μόνος τρόπος μεταφοράς επαφών από το ένα τηλέφωνο στο άλλο.

Εάν έχουμε λογαριασμό Google στο Android smartphone μας και είναι ενεργή η επιλογή "Αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων", όλες οι επαφές μας αποθηκεύονται αυτόματα στο cloud. Επομένως, πρέπει απλώς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google σε ένα νέο smartphone και θα πραγματοποιήσει λήψη των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό.

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε επαφές σε ένα νέο τηλέφωνο μέσω Bluetooth.

Αποθήκευση επαφών σε κάρτα SIM (iOS)

Οι χρήστες συσκευών Apple δεν έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης επαφών στην κάρτα SIM, επειδή ο κατασκευαστής δεν προέβλεψε μια τέτοια λύση. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι οι χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα τους διαφορετικά - μέσω iCloud και iTunes.

Η αποθήκευση επαφών στην κάρτα SIM είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αποθήκευσης των δεδομένων σας για το μέλλον. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη μέθοδος μεταφοράς δεδομένων από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Οι κατασκευαστές κλίνουν όλο και περισσότερο προς νεότερες λύσεις που σχετίζονται με την αποθήκευση και τη μεταφορά δεδομένων στο cloud.

Θήκες Κινητών ελέγξτε τα

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.50 / 5.0 (10)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.