Πώς να καλέσετε έναν αριθμό επέκτασης σε ένα smartphone;

Όταν καλείτε ένα γραφείο ή γραφείο, συχνά πρέπει να καλέσετε έναν αριθμό επέκτασης που θα σας κατευθύνει σε ένα συγκεκριμένο τμήμα ή ειδικό. Αν και αυτό διευκολύνει το έργο της γραμματείας ενός δεδομένου γραφείου, μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό για τον καλούντα, ειδικά αν καλούμε τον συγκεκριμένο αριθμό τακτικά. Πώς μπορείτε λοιπόν να καλέσετε έναν αριθμό επέκτασης στο smartphone σας γρήγορα και διαισθητικά;

Σε τι χρησιμεύουν οι αριθμοί επέκτασης;

Jak wybrać numer wewnętrzny na smartfonie?

Το σύστημα αριθμών επέκτασης στις μεγάλες επιχειρήσεις διευκολύνει το έργο των γραμματέων ή των χειριστών. Οι εταιρείες με πολλά τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά με αυτόν τον τρόπο. Οι εργαζόμενοι ασχολούνται μόνο με θέματα στα οποία είναι αρμόδιοι και σε περίπτωση λάθους, μπορούν πάντα να μεταφέρουν γρήγορα τον καλούντα σε έναν ειδικό, ακόμα κι αν βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό μέρος του κτιρίου γραφείων. Η αναδρομολόγηση κλήσεων μέσω αυτοματοποιημένης κλήσης είναι λιγότερο χρονοβόρα από τη μη αυτόματη μεταφορά από έναν υπάλληλο γραφείου, επομένως οι πελάτες και οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνήσουν με ένα συγκεκριμένο τμήμα πιο γρήγορα. Συνήθως, μια εταιρεία με αριθμούς επέκτασης είναι επίσης δείκτης υψηλού επιπέδου και επαγγελματισμού.

Πώς να καλέσετε έναν αριθμό επέκτασης σε iPhone και Android;

Οι κάτοχοι επαγγελματικών τηλεφώνων συχνά πρέπει να χρησιμοποιούν εσωτερική κλήση, για παράδειγμα όταν επικοινωνούν με τους εργολάβους τους. Μερικές φορές, ωστόσο, και ιδιώτες αντιμετωπίζουν μια τέτοια ανάγκη, για παράδειγμα όταν θέλουν να εξοικειωθούν με την προσφορά μιας δεδομένης εταιρείας. Πιθανώς ο καθένας από εμάς γνωρίζει την κατάσταση όταν, όταν καλείτε ένα δεδομένο γραφείο, πρέπει να περιμένετε υπομονετικά μέχρι ο τηλεφωνητής να αναφέρει όλα τα τμήματα και τους αριθμούς επέκτασης τους. Η στρατηγική επέκτασης κλήσης είναι καθολική και θα λειτουργεί ανεξάρτητα από τη μάρκα του τηλεφώνου που διαθέτετε. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να καλέσετε έναν αριθμό επέκτασης σε smartphone Samsung, Huawei, Xiaomi ή iPhone.

Πώς να καλέσετε μια επέκταση κατά τη διάρκεια μιας κλήσης στο smartphone σας;

Η κλήση αριθμών επέκτασης σε σταθερά τηλέφωνα ήταν απλή και διαισθητική - απλώς χρησιμοποιήστε τα κουμπιά στο ακουστικό. Για αυτόν τον λόγο, η κλήση μιας επέκτασης χρησιμοποιώντας ένα smartphone μπορεί να είναι αγχωτική για μερικούς ανθρώπους. Ευτυχώς, υπάρχουν λίγες απλές, καθολικές οδηγίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Εάν καλείτε ένα συγκεκριμένο γραφείο ή γραφείο για πρώτη φορά και δεν γνωρίζετε ακόμη τον αριθμό επέκτασης που θέλετε να καλέσετε:

1. Μεταβείτε στην κλήση στο smartphone σας..

2. Εισαγάγετε τον κύριο αριθμό που θέλετε να καλέσετε και επιβεβαιώστε την κλήση.

3. Εάν το γραφείο έχει αριθμούς επέκτασης, θα ακούσετε έναν τηλεφωνητή που θα σας ενημερώσει για τους αριθμούς που είναι κατάλληλοι για συγκεκριμένα τμήματα. Μπορείτε να εισαγάγετε τον επιθυμητό αριθμό επέκτασης αμέσως ή αφού η γραμματέας ανταλλάξει όλους τους αριθμούς και ακουστει ένα χαρακτηριστικό φωνητικό σήμα.

4. Απομακρύνετε το τηλέφωνο από το αυτί σας για να ενεργοποιήσετε την οθόνη.

5. Στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης, πατήστε το εικονίδιο του αριθμητικού πληκτρολογίου.

6. Ένα πληκτρολόγιο θα εμφανιστεί στην οθόνη και μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό επέκτασης χωρίς να κλείσετε το τηλέφωνο.

7. Περιμένετε για τη σύνδεση.

Πώς μπορώ να καλέσω έναν αριθμό επέκτασης προτού καλέσω το smartphone μου;

Εάν γνωρίζετε ήδη τον αριθμό επέκτασης πριν πραγματοποιήσετε την κλήση, μπορείτε να τον καλέσετε μαζί με τον κύριο αριθμό χωρίς να χάσετε χρόνο για να συνδεθείτε στον τηλεφωνητή. Όπως και στην παραπάνω περίπτωση, έτσι και εδώ η μέθοδος είναι καθολική για όλα τα smartphone. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα από το αν έχετε iPhone ή τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android, όπως Samsung, Xiaomi ή Motorola. Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι δυνατό να καλέσετε εκ των προτέρων μια επέκταση και να παραλείψετε φωνητικές προτροπές όταν καλείτε μια τηλεφωνική γραμμή, για παράδειγμα, έναν πάροχο υπηρεσιών. Ωστόσο, αν καλέσετε το γραφείο:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή "Κλήσεις" στο τηλέφωνό σας.

2. Εισαγάγετε τον κύριο αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να καλέσετε. Μην επιβεβαιώσετε τη σύνδεση ακόμα.

3. Υπάρχει ένας ειδικός χαρακτήρας "*" στο αριθμητικό πληκτρολόγιο - πατήστε παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί ένα κόμμα μετά τον αριθμό που πληκτρολογήσατε.

4. Μετά την υποδιαστολή, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό επέκτασης που θέλετε να καλέσετε.

5. Πληκτρολογήστε τον αριθμό και περιμένετε για την κλήση.

Καλώντας έναν αριθμό επέκτασης στο smartphone σας – μια χρήσιμη συμβουλή

Μόλις καλέσετε, ο κύριος αριθμός επέκτασης αποθηκεύεται στο ιστορικό κλήσεων σας. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα αργότερα, για παράδειγμα μέχρι την ημερομηνία της κλήσης, και να καλέσετε ξανά χωρίς να χρειαστεί να εισαγάγετε ξανά μια σειρά αριθμών. Επιπλέον, εάν καλείτε τακτικά έναν αριθμό τηλεφώνου με επέκταση, μπορείτε κανονικά να τον αποθηκεύσετε στον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο κατά την κλήση κλήσεων στο μέλλον. Αφού εισαγάγετε τον πλήρη αριθμό μαζί με τον αριθμό επέκτασης στο παράθυρο κλήσης, επιλέξτε την επιλογή «Δημιουργία νέας επαφής», αποθηκεύοντάς την, για παράδειγμα, ως «Τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας XYZ». Την επόμενη φορά που θα μπορείτε να καλέσετε αυτόν τον αριθμό απευθείας από τον τηλεφωνικό κατάλογο του τηλεφώνου σας.

Θήκες Κινητών

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.