Πώς να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο χωρίς το κουμπί λειτουργίας;

Ένα σπασμένο κουμπί στο τηλέφωνό σας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να το αντικαταστήσετε. Στη σημερινή ανάρτηση, προτείνουμε πώς να ξεκινήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο με βλάβη στο κουμπί λειτουργίας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο χωρίς το κουμπί λειτουργίας; Συμβουλές:

Πώς να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο χωρίς το κουμπί λειτουργίας;

1. Αντικαταστήστε το κατεστραμμένο κουμπί λειτουργίας με ένα λεπτό αντικείμενο.

Εάν το κουμπί λειτουργίας του τηλεφώνου σας έχει πέσει, μπορείτε να το αντικαταστήσετε πατώντας την εκτεθειμένη «γόμα» με μια οδοντογλυφίδα ή καρφίτσα. Εάν το πρόβλημα δεν σχετίζεται μόνο με το εξωτερικό ενός κλειδιού, τότε συνεχίστε.

2. Συνδέστε το τηλέφωνο στη θύρα USB του υπολογιστή.

Για ορισμένα τηλέφωνα, αυτή η μέθοδος μπορεί να προκαλέσει αυτόματη εκκίνηση της συσκευής.

3. Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων και συνδέστε το τηλέφωνο στο USB του υπολογιστή.

Εάν απλώς η σύνδεση του τηλεφώνου σας σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας δεν βοήθησε, δοκιμάστε τα εξής:

Κρατήστε πατημένα και τα δύο πλήκτρα έντασης (Αύξηση έντασης και Μείωση έντασης) ταυτόχρονα. Έπειτα, χωρίς να αφήσουμε τα παραπάνω. συνδέστε το τηλέφωνο στη θύρα USB του υπολογιστή. Εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει φυσικό κουμπί Home, πατήστε και κρατήστε το για περίπου ένα λεπτό. Εάν όχι, κρατήστε πατημένα μόνο τα πλήκτρα έντασης. Στη συνέχεια, αφήστε όλα τα κουμπιά.

Εάν ξεκινήσει η οθόνη και δείτε την εντολή: Έναρξη / Επανεκκίνηση (επανεκκίνηση συστήματος τώρα) επιλέξτε το και το τηλέφωνό σας θα ενεργοποιηθεί.

Πώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο με το κουμπί λειτουργίας που δεν λειτουργεί;

Εάν έχετε ενεργοποιήσει με επιτυχία το τηλέφωνο, μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας για να αναλάβετε ένα άλλο κλειδί. Για να το κάνετε αυτό, πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Power Button to Volume Button. Το πρόγραμμα προκαλεί ότι για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, αντί για το κουμπί λειτουργίας, θα χρησιμοποιηθεί το πλήκτρο έντασης. Κατά τη χρήση της εφαρμογής, ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι θα αυξήσει την κατανάλωση ενέργειας του smartphone σας.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το πρόγραμμα Gravity Screen, το οποίο θα φροντίζει ώστε κάθε φορά που σηκώνετε το τηλέφωνό σας ή το βγάζετε από την τσέπη σας, η οθόνη του θα ξεκινά αυτόματα. Με τη σειρά του, όταν κρύβετε ή απομακρύνετε τη συσκευή, η εφαρμογή θα απενεργοποιήσει την οθόνη.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί αισθητήρες ενσωματωμένους στο τηλέφωνο - ένα γυροσκόπιο και ένα επιταχυνσιόμετρο, χάρη στα οποία μπορεί να αναγνωρίσει πότε χρησιμοποιείτε το smartphone σας και πότε όχι .

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω συμβουλές σας βοήθησαν να λύσετε το πρόβλημα και παρά το ελάττωμα, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το smartphone σας χωρίς προβλήματα

Θήκες Κινητών elenxte ta
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.70 / 5.0 (13)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.