Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

Το σκληρυμένο γυαλί προστατεύει τέλεια την οθόνη του τηλεφώνου από διάφορους τύπους μηχανικών βλαβών. Τα άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τη συσκευή τους με αυτό το πρακτικό αξεσουάρ θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να τοποθετούν σωστά το γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου. Παρουσιάζουμε μια απλή οδηγία, χάρη στην οποία η συναρμολόγηση γυαλιού δεν θα είναι δύσκολη.

1. Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθούν οι δραστηριότητες θα πρέπει να είναι καθαρός, επομένως είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τη σκόνη από τον πάγκο και να πλύνετε καλά τα χέρια σας. Στη συνέχεια, ετοιμάστε το τηλέφωνο και τη συσκευασία με σκληρυμένο γυαλί.

1. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

2. Στη συνέχεια, το κουτί από χαρτόνι με το προετοιμασμένο αξεσουάρ πρέπει να ανοίξει για να ελέγξει το περιεχόμενό του. Το κουτί πρέπει να περιέχει: σκληρυμένο προστατευτικό γυαλί που ταιριάζει με το μοντέλο του τηλεφώνου μας και δύο υφάσματα - βρεγμένα και στεγνά.

2. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

3. Το επόμενο βήμα είναι να καθαρίσετε καλά την οθόνη του smartphone με το βρεγμένο πανί που περιλαμβάνεται. Όλα τα σωματίδια σκόνης και λίπους πρέπει να εξαφανιστούν από την επιφάνεια της οθόνης.

3. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

4. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

4. Στη συνέχεια επαναλάβετε τη λειτουργία, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί.

5. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

5. Όταν εκτελείται το παραπάνω βήμα, το προστατευτικό φύλλο πρέπει να αποκολληθεί από την κολλητική πλευρά του σκληρυμένου γυαλιού.

7. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

6. Το επόμενο βήμα είναι να προσαρμόσετε το γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου, λαμβάνοντας υπόψη τα ανοίγματα λειτουργίας.

8. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

7. Το αντιστοιχισμένο γυαλί πρέπει να τοποθετηθεί στην οθόνη και να πιεστεί στο κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο η κόλλα θα απλωθεί ομοιόμορφα.

9. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

8. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να σκουπίσετε το προστατευτικό γυαλί και πιέστε το στην επιφάνεια της οθόνης.

10. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

11. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

9. Τέλος;) Η οθόνη του τηλεφώνου προστατεύεται, το γυαλί δεν επηρεάζει τις ιδιότητες αφής της οθόνης και αντανακλά πλήρως ζωντανά, όμορφα χρώματα.

12. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

10. Για να προστατέψετε το περίβλημα του τηλεφώνου και να δώσετε στο smartphone σας μια κομψή εμφάνιση, αξίζει να εξοπλίσετε τη συσκευή με μια κομψή θήκη :)

13. Πώς να βάλετε ένα προστατευτικό γυαλί στην οθόνη του τηλεφώνου;

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.