Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης στο τηλέφωνο;

Ακούτε τον συνομιλητή σας πολύ απαλά για να καταλάβετε; Ή μήπως είναι τόσο δυνατό που όχι μόνο μπορείτε να το ακούσετε, αλλά και όλο το περιβάλλον σας; Είναι καλύτερο να προσαρμόζετε την ένταση των κλήσεων στο τηλέφωνό σας σε τακτική βάση. Ρυθμίστε το ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και την ποιότητα του μικροφώνου στο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο συνομιλητής σας. Πώς να το κάνετε σε smartphone των πιο δημοφιλών εμπορικών σημάτων;

Πώς να αυξήσετε τον όγκο κλήσεων στο Huawei;

Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης στο τηλέφωνο;

Η αλλαγή του όγκου των κλήσεων στα smartphone της Huawei είναι δυνατή τόσο κατά τη διάρκεια μιας ενεργής κλήσης όσο και μετά την αποσύνδεσή της.

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

2. Επιλέξτε την κατηγορία "Ήχος και δόνηση".

3. Πατήστε "Εμφάνιση περισσότερων" κάτω από τις γραμμές ελέγχου του ήχου κλήσης, των ειδοποιήσεων και του συναγερμού.

4. Το smartphone θα εμφανίζει δύο πρόσθετες μπάρες ελέγχου ήχου στα πολυμέσα και κατά τη διάρκεια κλήσεων.

5. Μετακινήστε το ρυθμιστικό "Συνδέσεις" σε ικανοποιητική ένταση, για παράδειγμα μέχρι τη μέση.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ένταση της κλήσης ενώ πραγματοποιείτε μια κλήση. Στη συνέχεια απομακρύνετε το τηλέφωνο από το πρόσωπό σας και πατήστε το επάνω κουμπί της έντασης του ήχου στην άκρη του περιβλήματος του smartphone. Ένα μικρό ρυθμιστικό θα εμφανιστεί στην οθόνη - μετακινώντας το προς τα πάνω, θα αυξήσετε την ένταση της συνομιλίας στο Huawei. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε πατημένο το κουμπί αύξησης της έντασης για να αυξήσετε την ένταση.

Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης σε ένα τηλέφωνο Samsung;

Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης στο τηλέφωνο;

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε την ένταση της κλήσης σε ένα τηλέφωνο Samsung είναι να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αύξησης της έντασης του ήχου στην άκρη του περιβλήματος του smartphone κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Πατώντας το κουμπί έντασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη γραμμή έντασης ήχου στην οθόνη της συσκευής σας να μεγαλώνει. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί της έντασης μία φορά και στη συνέχεια να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από τη γραμμή έντασης ήχου, η οποία έτσι ενεργοποιήθηκε στην οθόνη.

Εάν θέλετε να αλλάξετε την ένταση της κλήσης στο τηλέφωνο Samsung πριν πραγματοποιήσετε μια κλήση:

1. Πατήστε το κουμπί έντασης ήχου στο περίβλημα του smartphone.

2. Το smartphone εμφανίζει τη γραμμή έντασης πολυμέσων. Τραβήξτε την οριζόντια γραμμή στο κάτω μέρος της γραμμής για να αναπτύξετε τις γραμμές έντασης για άλλες κατηγορίες.

3. Βρείτε την κατηγορία "Συνδέσεις" και σύρετε τη γραμμή έντασης στο επίπεδο που σας ικανοποιεί.

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την ένταση ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο Samsung είναι να χρησιμοποιήσετε τις κύριες ρυθμίσεις του smartphone:

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.

2. Επιλέξτε την κατηγορία "Ήχος και δόνηση".

3. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις έντασης κλήσης σύροντας τη γραμμή έντασης ήχου στο καθορισμένο επίπεδο.

4. Μπορείτε να ελέγξετε την επιλογή "Χρήση κουμπιών έντασης ήχου σε πολυμέσα".

Σε ορισμένα μοντέλα τηλεφώνων Samsung σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Εξτρα όγκος". Έτσι, εάν έχετε μετακινήσει τη γραμμή έντασης στο μέγιστο από το κουμπί έντασης στο περίβλημα:

1. Στο smartphone σας, πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες που υποδεικνύουν περισσότερες επιλογές έντασης.

2. Επιλέξτε τη λειτουργία "Εξτρα όγκος".

3. Επιλέξτε την κατηγορία "Ρυθμίσεις".

4. Καταργήστε την επιλογή της λειτουργίας "Μείωση θορύβου"

Τώρα, κατά τη διάρκεια των κλήσεων, μπορείτε να ακούτε τον συνομιλητή σας πολύ πιο δυνατά από πριν.

Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης σε ένα τηλέφωνο Xiaomi;

Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης στο τηλέφωνο;

Όπως και στα προαναφερθέντα smartphone που λειτουργούν στο λειτουργικό σύστημα Android, μπορείτε επίσης να αυξήσετε την ένταση της συνομιλίας στο τηλέφωνο Xiaomi μέσω των εξωτερικών κουμπιών έντασης ήχου. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις ρυθμίσεις ήχου του τηλεφώνου σας αναζητώντας την κατηγορία

"Συνδέσεις" και μετακινήστε το ρυθμιστικό έντασης στο επίπεδο που θέλετε. Ορισμένοι κάτοχοι τηλεφώνων Xiaomi, ωστόσο, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεπαρκούς έντασης ήχου κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ακόμη και στις μέγιστες ρυθμίσεις ήχου. Μπορεί να προκύψει από τη ρύθμιση στο τηλέφωνο σε μια περιοχή διαφορετική από την Ελλαδα, στην οποία ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί για τον ασφαλή ήχο για ακοή. Για να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο:

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

2. Χρησιμοποιήστε τον μεγεθυντικό φακό που είναι διαθέσιμος στις ρυθμίσεις και πληκτρολογήστε "Περιοχή" σε αυτόν.

3. Ανοίξτε την κατηγορία ρυθμίσεων "Περιοχή" και αλλάξτε την σε "Ελλάδα" ή σε άλλη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

4. Εάν ο ήχος δεν έχει ενισχυθεί, μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή σε περιοχή διαφορετική από αυτήν που έχετε επιλέξει.

Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης στο iPhone;

Πώς να αυξήσετε την ένταση της κλήσης στο τηλέφωνο;

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά έντασης ήχου στο περίβλημα του iPhone σας. Για να αυξήσετε την ένταση του ήχου κλήσης iPhone, πατήστε το επάνω κουμπί της έντασης και κρατήστε το πατημένο στο επιθυμητό επίπεδο έντασης. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον φωνητικό βοηθό Siri να αυξήσει την ένταση του ήχου. Εάν θέλετε να διατηρήσετε σταθερό τον όγκο κλήσεων:

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του iPhone.

2. Επιλέξτε την κατηγορία "Ήχοι και Απτικά".

3. Απενεργοποιήστε την επιλογή "Αλλαγή με κουμπιά".

Καθαρίστε τη σχάρα του ηχείου στο τηλέφωνο

Εάν το smartphone σας εξακολουθεί να είναι πολύ ήσυχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων, δοκιμάστε να καθαρίσετε το ηχείο του. Ωστόσο, θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί. Θα χρειαστείτε μια βούρτσα με τρίχες μέτριας σκληρότητας ή μια καθαρή και στεγνή οδοντόβουρτσα. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε σκληρά και αιχμηρά αντικείμενα όπως οδοντογλυφίδες. Σε περίπτωση βαριάς βρωμιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισοπροπυλική αλκοόλη. Αρχικά, σκουπίστε το ηχείο του τηλεφώνου με μια βούρτσα, σκουπίζοντας τη συσσωρευμένη βρωμιά με κυκλικές κινήσεις. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, βρέξτε τις τρίχες της βούρτσας με ισοπροπυλική αλκοόλη. Ωστόσο, μην το ψεκάζετε απευθείας πάνω στο ηχείο. Εάν θέλετε να σβήσετε το μεγάφωνο, χρησιμοποιήστε μόνο πεπιεσμένο αέρα. Οι υδρατμοί από το στόμα σας μπορεί να οδηγήσουν σε συσσώρευση υγρασίας μέσα στο smartphone σας και να το καταστρέψουν.

Θήκες Κινητών elenxte ta
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.60 / 5.0 (12)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.