Πώς μπορώ να ανακτήσω το Play Store;

Εάν το εικονίδιο του Play Store έχει εξαφανιστεί από την επιφάνεια εργασίας του τηλεφώνου σας, υπάρχουν δύο επιλογές: έχετε διαγράψει το πρόγραμμα ή το έχετε απενεργοποιήσει. Τις περισσότερες φορές ασχολούμαστε με την τελευταία περίπτωση - δηλαδή τον αποκλεισμό του Play store. Σήμερα προτείνουμε τι πρέπει να κάνετε και στις δύο περιπτώσεις για να ανακτήσετε τη χαμένη εφαρμογή.

Πώς να ανακτήσετε ένα απενεργοποιημένο Play Store;

1. Πώς μπορώ να ανακτήσω το Play Store;

Εάν δεν βλέπετε το εικονίδιο του Play Store στην επιφάνεια εργασίας του τηλεφώνου σας, πιθανότατα απενεργοποιήσατε κατά λάθος το πρόγραμμα. Η οριστική κατάργηση του Play Store είναι δυνατή μόνο σε τηλέφωνα με root, δηλαδή σε εκείνα στα οποία πραγματοποιήθηκε η περίπλοκη διαδικασία πρόσβασης στον λογαριασμό διαχειριστή. Εάν η εφαρμογή έχει απενεργοποιηθεί μόνο από εσάς, δεν χρειάζεται να κάνετε ξανά λήψη και εγκατάσταση του Play Store στο τηλέφωνό σας. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και μεταβείτε στην καρτέλα "Εφαρμογές & Ειδοποιήσεις" / "Εφαρμογές" *. Επιλέξτε Google Play Store από τη λίστα προγραμμάτων. Εάν δείτε την επιλογή "Ενεργοποίηση", κάντε κλικ σε αυτήν καθώς αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα είναι πλέον απενεργοποιημένο.

Ωστόσο, εάν το πρόγραμμα εκτελούσε συνεχώς, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε απλώς μετακινήσει το εικονίδιο του Play Store σε έναν από τους φακέλους στην επιφάνεια εργασίας.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν έχετε βρει καθόλου το Google Play στη λίστα προγραμμάτων και το τηλέφωνό σας έχει πρόσβαση στο Root, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο Play Store; Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω λήψη και επανεγκατάσταση του Play Store;

Εάν το Google Play Store έχει αφαιρεθεί οριστικά από το τηλέφωνό σας, για να το κατεβάσετε ξανά και να το εγκαταστήσετε, μεταβείτε στον ιστότοπο APKmirror, κάντε κλικ στον "μεγεθυντικό φακό" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και πληκτρολογήστε "Google Play Store" στην αναζήτηση κινητήρας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στα αποτελέσματα αναζήτησης και πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου APK με την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Play Store (δείτε τις ημερομηνίες). Στη συνέχεια, εκτελέστε το για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα.

Πώς να επαναφέρετε το Google Play Store εάν τίποτα δεν βοηθά;

Εάν το Play Store δεν έχει εμφανιστεί στο τηλέφωνό σας παρά την εγκατάσταση του αρχείου APK, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τελική λύση, η οποία είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η σκληρή επαναφορά θα διαγράψει όλα τα αρχεία. φωτογραφίες και βίντεο από τη συσκευή, επομένως θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του smartphone σας εκ των προτέρων.

* Τα ονόματα των καρτελών ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του smartphone.

Ελπίζουμε ότι μπορέσατε να ανακτήσετε και να επαναφέρετε το απενεργοποιημένο Play Store στο τηλέφωνό σας με τις συμβουλές και τις οδηγίες μας ή να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του Google Play Store ξανά, εάν το είχατε διαγράψει προηγουμένως.

Θήκες Κινητών ελέγξτε τα

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Βαθμολογία: 4.60 / 5.0 (12)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.