Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

  Λίστα Επιθυμιών ()

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τις γρατσουνιές από την οθόνη αφής;

Οι οθόνες των smartphone αποτυγχάνουν πολύ συχνά. Η έλλειψη προστατευτικού φύλλου ή σκληρυμένου γυαλιού σημαίνει ότι η οθόνη έρχεται σε άμεση επαφή με αιχμηρά αντικείμενα ή το έδαφος. Ως αποτέλεσμα, εμφανίζονται αντιαισθητικές γρατσουνιές στην επιφάνειά του. Τι να κάνετε όταν συμβεί αυτό;

Σπιτικοί τρόποι

1. Πώς μπορώ να αφαιρέσω τις γρατσουνιές από την οθόνη αφής;

Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές οικιακές συμβουλές για το πώς να απαλλαγείτε από γρατσουνιές στην οθόνη του smartphone. Αυτά περιλαμβάνουν το τρίψιμο της οθόνης με γυαλόχαρτο, το γυάλισμά της με οδοντόκρεμα ή την επεξεργασία της με φίλτρα από συνδυασμό σκόνης τάλκ και νερού.

Δυστυχώς, ο χειρισμός ενός smartphone με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταλήξει πολύ άσχημα για τη συσκευή. Οποιαδήποτε υγρά εισχωρούν στο κενό μεταξύ του περιβλήματος και της οθόνης και διεισδύουν βαθιά στο smartphone μπορεί να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα, το οποίο θα καταστρέψει το τηλέφωνο. Το γυαλόχαρτο, με τη σειρά του, θα χαράξει ακόμη περισσότερο την οθόνη της συσκευής.

Πάστες γυαλίσματος

Σε καταστήματα με αξεσουάρ κινητών, μπορείτε να βρείτε ειδικές πάστες γυαλίσματος, τις οποίες οι κατασκευαστές διαφημίζουν ως μαγικά φάρμακα για τυχόν γρατσουνιές. Στην πραγματικότητα, αυτές οι πάστες περιέχουν σκληρά σωματίδια που θα τρίψουν και θα ισοπεδώσουν την επιφάνεια της οθόνης στο επίπεδο της γρατσουνιάς. Μόνο χάρη σε αυτό η γρατσουνιά δεν είναι πλέον ορατή.

Δυστυχώς, το πολύ και πολύ μεγάλο γυάλισμα το κάνει χειρότερο και μια επιπλέον δυσκολία είναι ότι οι οθόνες αφής στα smartphone αποτελούνται από πολλά λεπτά στρώματα. Έτσι, είναι εύκολο να σκουπίσετε τυχόν ευαίσθητα στρώματα όταν προσπαθείτε να επισκευάσετε την οθόνη, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα της εικόνας και την ευαισθησία αφής.

Αξεσουάρ προστασίας οθόνης με τεχνολογία αναγέννησης Self-Heal

Αν υπάρχουν γρατσουνιές στην οθόνη μας, η πιο ασφαλής λύση είναι να αγοράσουμε ένα προστατευτικό φύλλο ή γυαλί. Τα αξεσουάρ του Πολωνού κατασκευαστή 3MK μπορούν να καλύψουν τις υπάρχουσες γρατσουνιές στις οθόνες των smartphone και να τις κάνουν να αναγεννηθούν απαλά.

Επιπλέον, θα προστατεύουν τέλεια τις οθόνες των συσκευών για το μέλλον. Τα περιβλήματα είναι διαφανή και δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εικόνας που εμφανίζεται. Επίσης, δεν επιδεινώνουν τις λειτουργίες αφής και διατηρούν την αρχική εμφάνιση της συσκευής.

Θηκη ΚΙΝΗΤΟΥ

2. Πώς μπορώ να αφαιρέσω τις γρατσουνιές από την οθόνη αφής;

Είναι αλήθεια ότι η θήκη δεν είναι σε θέση να εξαλείψει τις γρατσουνιές που προκύπτουν στην οθόνη, αλλά σίγουρα θα αποτρέψει το σχηματισμό νέων. Το etuo store προσφέρει πολλούς τύπους καλυμμάτων, για παράδειγμα σιλικόνης, βιβλίου ή με πτερύγιο, που προστατεύουν αποτελεσματικά όχι μόνο τα περιβλήματα, αλλά και τις οθόνες των συσκευών.

Servis

Εάν οι γρατσουνιές στην οθόνη του smartphone είναι τόσο μεγάλες και ορατές που το προστατευτικό εξάρτημα δεν μπορεί να τις εξαφανίσει, αξίζει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μιας επαγγελματικής υπηρεσίας. Ανάλογα με τον βαθμό ζημιάς, η υπηρεσία μπορεί να προτείνει την ανακαίνιση της οθόνης ή την αντικατάστασή της.

Θήκες Κινητών ελέγξτε τα

Βαθμολογία: 4.70 / 5.0 (13)
Η Βαθμολογία σας
Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.