Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

Για άτομα που έχουν αγοράσει ή σκοπεύουν να αγοράσουν μια προστατευτική μεμβράνη για το smartphone τους, ένας οδηγός για το πώς να κολλήσετε σωστά το κάλυμμα στην οθόνη θα είναι χρήσιμος. Η εφαρμογή πολυανθρακικού φύλλου στην οθόνη του τηλεφώνου δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά απαιτεί ακρίβεια. Εξηγούμε πώς να το κάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά και ποια προστασία παρέχει αυτός ο τύπος αξεσουάρ.

1. Στον τόπο όπου θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες, πρέπει να διασφαλιστεί η καθαριότητα. Αφαιρέστε τη σκόνη από την επιφάνεια του πάγκου εργασίας και πλύνετε τα χέρια σας για να μην αφήσετε λιπαρά σημάδια στην οθόνη. Στη συνέχεια, ετοιμάστε ένα πανί γυαλιών μικροϊνών.

1. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

2. Καθαρίστε καλά την οθόνη του smartphone με ένα πανί μικροϊνών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς ακόμη και μικρές ακαθαρσίες μπορούν να οδηγήσουν σε φυσαλίδες αέρα κάτω από το φιλμ. Αφού καθαρίσετε την οθόνη, αποφύγετε να την αγγίξετε με τα δάχτυλά σας.

2. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

3. Στη συνέχεια ετοιμάστε το αλουμινόχαρτο που θέλετε να κολλήσει στην οθόνη του τηλεφώνου.

3. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

4. Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε το πρώτο στρώμα από το προστατευτικό φύλλο. Τα άτομα που έχουν αποκτήσει ένα γενικό φύλλο πολυανθρακικού πρέπει να το κόψουν στο μέγεθος της οθόνης του smartphone πριν το εφαρμόσουν. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε το πρότυπο από τον ιστότοπο του κατασκευαστή χρησιμοποιώντας τον κωδικό που επισυνάπτεται στο φύλλο και σχεδιάστε το.

4. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

5. Όταν εκτελεστεί το παραπάνω βήμα, το φύλλο πρέπει να τοποθετηθεί στο τηλέφωνο, ταιριάζοντας τις γραμμές των άκρων του ακριβώς με τις άκρες της οθόνης.

5. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

6. Το φύλλο που ταιριάζει με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κολλήσει στην οθόνη του smartphone.

7. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

7. Στη συνέχεια, πιέστε το κάλυμμα ομοιόμορφα με ένα πανί μικροϊνών στην επιφάνεια της οθόνης και ελέγξτε τη διαδικασία κόλλησης.

8. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

8. Εάν παρά τις προσπάθειές σας, σχηματίστηκαν μεγάλες φυσαλίδες αέρα κάτω από το φύλλο, μπορείτε να αφαιρέσετε απαλά το φύλλο, να το κολλήσετε και να προσπαθήσετε να <<πιέσετε>> τον αέρα από κάτω από το φύλλο.

9. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

9. Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε όλες τις μικρές φυσαλίδες αέρα κάτω από το κάλυμμα πιέζοντας περαιτέρω το φύλλο στην οθόνη.

10. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

10. Εάν το περίβλημα είχε προστατευτικό επάνω στρώμα, αφαιρέστε το.

11. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

11. Είναι έτοιμο! ;)

12. Πώς να τοποθετήσετε μια προστατευτική μεμβράνη στο τηλέφωνο;

Από τι προστατεύει το φύλλο αλουμινίου το τηλέφωνό σας;

Όταν εφαρμόζεται το κάλυμμα, αξίζει να απαντήσετε στην ερώτηση από ποιες ζημιές θα προστατεύσει το smartphone και τι ζημιά δεν θα μπορέσει να αποφύγει. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ποιες ιδιότητες έχει. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζουμε πώς πρέπει να χειριζόμαστε το τηλέφωνό μας. Ένα από τα οφέλη μιας προστατευτικής μεμβράνης είναι ότι είναι λεπτή και σχεδόν αόρατη όταν φοριέται. Επιπλέον, έχει ματ επιφάνεια, οπότε δεν φαίνονται λιπαρά σημάδια πάνω του. Τα καλά καλύμματα από πολυανθρακικό είναι ανθεκτικά σε μικρές γρατζουνιές και καλύπτουν τις υπάρχουσες, μικρές γρατζουνιές στην οθόνη. Ωστόσο, δεν θα λειτουργήσουν σε περίπτωση μεγάλων γρατζουνιών και δεν θα προστατεύσουν την οθόνη από το σπάσιμο μετά την πτώση του τηλεφώνου. Επομένως, συμβουλεύουμε τα άτομα που προστατεύουν τα smartphone τους με αλουμινόχαρτο να αποφεύγουν την επαφή αιχμηρών αντικειμένων με την επιφάνεια της οθόνης (π.χ. τοποθετώντας το τηλέφωνο «χαλαρά» σε σακίδιο ή μια τσάντα).

Το πλεονέκτημα του φύλλου είναι ότι προστατεύει τα τηλέφωνα με κυρτό πάνελ. Ένα τέτοιο προϊόν είναι η προστατευτική μεμβράνη τόξου 3MK, η οποία προστατεύει ολόκληρη την επιφάνεια μιας στρογγυλεμένης και καμπύλης οθόνης. Μια εναλλακτική λύση στα προστατευτικά φιλμ είναι το σκληρυμένο γυαλί και το γυαλί αλουμινίου για προστασία από πιο σοβαρές ζημιές. Για πλήρη προστασία του smartphone, προτείνουμε επίσης μια θήκη σχεδιαστών με πρωτότυπα σχέδια, η οποία όχι μόνο θα προστατεύσει το τηλέφωνο από ζημιές, αλλά θα του δώσει και μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Θήκες Κινητών ελέγξτε τα

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, γοητευμένος από τις φορητές συσκευές εδώ και χρόνια. Παθιασμένος με τα gadget και ελεγκτής αξεσουάρ GSM. Πρόσφατα - κριτής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συντάκτης. Στον ελεύθερό του χρόνο κουρελιάζει και παίζει στην κονσόλα. Στο ιστολόγιο, το etuo ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphone σε καθημερινή βάση

Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις κάθε παραπάνω βαθμολογίες.